pu riz neelofa

PU Riz Neelofa: Noor Nabila Bagi Hint Hubungan Neelofa dan PU Riz

Posted on 2,549 views

PU Riz Neelofa trending minggu ini. Benarkah PU Riz & Neelofa kini ada hubungan? well-well-well… entahlah… Mari kita baca kisah ini.

Kemunculan pendakwah bebas, PU Riz yang berbaju Melayu biru pada majlis perkahwinan adik pengacara, Neelofa iaitu Mohamed Aqief, menjadi bualan dalam kalangan warganet, semalam.

Ditambah pula, kakak Lofa iaitu Noor Nabila Mohd Noor memuat naik video di Instagram Story yang memaparkan PU Riz atau nama sebenarnya Haris Mohd Ismail sedang bersembang dengan Lofa disertai emoji hati.

Tindakan Noor Nabila itu seolah-olah memberi bayangan mengenai apakah hubungan yang terjalin antara PU Riz yang juga pelakon filem Ada Apa Dengan Dosa itu dengan Lofa selain rona sedondon yang dikenakan.

pu riz neelofa

Ramai betul warganet membuat spekulasi tentang gambar mereka yang tersebar memakai baju sedondon berwarna biru di media sosial. Wah, ada apa-apa ke ni? Macam ada sesuatu jer. Mana taknya, adik-beradik Neelofa pun siap memuatnaik gambar dan video mereka bersama tau!?

This is something everyone! Omg Neelofa and PU Riz. -kata Anis Shahirah

What’s the hate with PU Riz and Lofa? Kalau betul pun what’s the problem, PU Riz 25 and Lofa 31, age gap? Pernah dengar lah orang interview Lofa. Dia dah ada semua dalam hidup dia, kekayaan, fame all that, what she needs now someone that can guide her and improve her deen. -kata Ib

So i think they are official now. I shipped Neelofa and PU Riz since 2018 tau! All the best to this two. You guys looks perfect for each other. -kata Tyah

PU Riz menjelaskan hubungannya dengan Lofa hanya atas dasar kerja semata-mata. Tidak ada soal hati atau perasaan antara mereka seperti yang digembar-gemburkan.

Dia mendakwa setiap kali tampil berdua, ia atas faktor kerja terutama aktiviti dakwah. Menurutnya lagi, perkara itu dilihat sebagai satu usaha dakwah dan melakukan perkara yang baik.

neelofa dan PU riz bercinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.