PM Najib Balas Tweet Lelaki Ini Bila Ditegur “@NajibRazak, Perut Tu Cover Sikit”

Posted on 312 views

Apa yang PM kita ni akan jawab? PM Najib Balas Tweet Lelaki Ini Bila Ditegur “@NajibRazak, Perut Tu Cover Sikit” Memang awesome la…hehehehee

Mesti kita tertanya-tanyakan adakah Perdana Menteri, Najib Razak, membaca komen-komen yang kita tulis di laman media sosialnya. Ye lah, dia kan sibuk, jadi mungkin tak ada masa nak baca-baca komen yang kita hantar – tidak kira lah negatif, positif atau neutral.

Tapi hari ni, nampaknya beliau terbukti membaca komen-komen di Facebook apabila beliau membalas satu komen yang ditulis oleh Shameer Saari.

Semuanya bermula apabila Najib memuatnaik satu fotonya yang sedang berbual melalui telefon dipercayai ketika beliau berada di India. “Berbual dgn Mohd Azrin, pegawai kedutaan Msia di Korea Utr yg slmt tiba di Malaysia pagi tadi bersama 8 yang lain. Alhamdulillah semua sihat&selamat.” tulis Najib.

Balas Perdana Menteri dengan Simple…

Kes Shameer ini sangat unik kerana jarang sekali kita lihat Perdana Menteri membalas tweet-tweet netizen di laman sosialnya. Bagaimanapun – jika diketepikan sebentar pandangan politik – , perkara-perkara ini sangat bagus kerana boleh merapatkan lagi hubungan antara rakyat dan pemimpin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.