Lihat Apa yang Dilakukan Pemuda ini Ketika Berusaha menyelamatkan Pemandu Kereta Yang terbakar dan Tiba-Tiba Meletup

Posted on 57 views

Video Peristiwa ini telah banyak mendapat tontonan dan share di facebook.

TRIBUN-VIDEO.COM – AKSI menyelamatkan pemandu dari keretanya yang terbakar berlaku di sebuah jalan yang menghubungkan kota Rostov (Rusia) dan Baku (Azerbaijan).

Peristiwa ini bermula apabila kereta jenama Lada melanggar bahagian belakang kereta Volga. Pemandu dan penumpang di kereta Volga terperangkap di dalamnya kerana pintu keretanya tidak boleh di buka. Melihat hal itu, para penolong terlihat berusaha membantu membuka pintu mobil Volga.

Apabila melihat keadaan tersebut, ada pemuda yang datang menolong cuba membuka pintu kereta tersebut. Namun tiba-tiba berlaku letupan di bahagian belakang kereta itu dan mengakibatkan api lebih marak. Pemuda tersebut lari terus dari kereta tersebut. Tetapi nasib baik datangnya seorang tua dalam keadaan panik tersebut , lalu menendang cermin tingkap kereta tersebut hingga pecah.

Akibat dari itu dia berusaha mengeluarkan pemandu dan datang yang lain mengeluarkan penumpang. Untungnya tiba-tiba apa yang terbakar marak itu mulai padam. Melihat dari peristiwa tersebut para penonton di kawasan tersebut melaungkan “Api padam! “Allah HuAkbar”.

Video ini telah di disiarkan di Daily Mail dan telah banyak mendapat SHARE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.