…susah nak buat loan lain pula. As the old saying goes, ukur baju dibadan sendiri. Matlamat Kewangan Anda Ada macam-macam cara anda boleh guna untuk maksimumkan keuntungan anda. Ada teknik…

…pulak ada harga murah macam ni tapi… ini adalah cara beli tiket kapal terbang murah buat anda. Cara Beli Tiket Flight Murah ni mudah sebenarnya nak dapatkan. Siapa je yang…

…dia syaratkan seorang cuma boleh beli 5 kg. Lagi pelik, setiap kali ada orang Cina datang nak beli, dia halau, �Sori-sori, gua tak jual pada Cina.� Dulu, kawan sekolah aku…

…bahagian ‘Hire Purchase’ atau akaun ‘sewa beli’ dalam versi Bahasa melayu. Disini boleh semak baki pinjaman loan kereta masih berbaki berapa. Ha, senangkan? tak sampai 5minit pun! Pergi Ke Cawangan…

…buruk akan menyukarkan kita untuk dapat apa-apa pinjaman atau loan dari bank. Nak beli rumah tak lepas, nak buat apa-apa pun susah. Aduh, pening kepala! Namun, menurut kenyataan Menteri Perumahan…

…turun di peranti pintar (smart devices). Nak pilih broker pun macam beli barang juga, pilihlah yang anda berkenan dan sesuai dengan kemampuan dan yang paling memuaskan hati anda sebagai seorang…

…Jana duit dengan Cashback? Apa benda tu? Cashback? Duit? Siapa je yang taknak, kan? Tawaran Cashback ni banyak ditawarkan di platform beli belah atas talian untuk menarik minat pengguna….