…Dividen Bank Rakyat ni dividen tunai, maknanya takda power of compounding/ accumulating interest, bahasa mudahnya duit tu tak beranak pinak dalam Bank Rakyat macam pelaburan yang lain. Tapi jangan sebab…

…meringankan beban mahasiswa dengan peruntukan RM120 juta, ia akan disalurkan menggunakan Kad Diskaun Siswa dari Bank Rakyat. Bantuan tersebut akan disalurkan menggunakan mekanisme sedia ada iaitu melalui Kad Diskaun Siswa

…Jana duit dengan Cashback? Apa benda tu? Cashback? Duit? Siapa je yang taknak, kan? Tawaran Cashback ni banyak ditawarkan di platform beli belah atas talian untuk menarik minat pengguna….