…Sebab Mengapa AEON Kredit Menolak Pemohonan Pinjaman Anda 1) Skor pemarkahan permohonan rendah Bank hari ini juga lebih cekap dan kompleks. Kebanyakan bank telah melaksanakan skor pemarkahan permohonan untuk menganalisis…

…anda terlebih dahulu. Masakan mereka beri pinjam pada orang yang kantongnya kering. Malah bank juga menilai pinjaman anda yang terdahulu untuk meluluskan pinjaman baru. Adakah anda salah seorang yang sentiasa…

…Cara mudah buat pinjaman dengan bank. Dunia hari ini kita tidak dapat lari dari meminjam dari pihak bank. Tambahan kini taraf hidup di Malaysia yang makin meningkat dari…

…mohon pinjaman dekat bank ni. Seorang pakar hartanah, Najib Mohamed terangkan secara terperinci bagaimana untuk memohon pinjaman perumahan di bank walaupun tiada slip gaji. Rupanya mudah je kalau ikut panduan…

pinjaman peribadi bankbank lain di Malaysia, syarat-syarat yang dikenakan untuk personal loan AEON Credit tidak begitu ketat. Syarat-syarat pinjaman peribadi ini memudahkan pemohon untuk meminjam. Malah untuk tahun 2017, syarat-syarat…

…buruk akan menyukarkan kita untuk dapat apa-apa pinjaman atau loan dari bank. Nak beli rumah tak lepas, nak buat apa-apa pun susah. Aduh, pening kepala! Namun, menurut kenyataan Menteri Perumahan…

…Cara melabur Saham koperasi Bank Rakyat? Bank Rakyat pun kita boleh melabur ke? Dividen dia pulak macam mana? Rata-rata daripada kita rakyat Malaysia tahu yang saham Bank Rakyat adalah…