…company, pinjaman berlesen, kedai perabot, kedai motor) ■ Tempahan untuk kereta baru, kebanyakan refundable penuh x kira lulus atau tidak, kecuali kalau loan dah lulus tp pembeli batal, duit tempahan…

…luput dan sampai korang grad? Itu langkah yang kurang bijak. Jadi kami akan senaraikan senarai kedai, restoran yang menawarkan diskaun sekiranya korang memiliki kad ni. Korang juga boleh semak senarai…

…buruk akan menyukarkan kita untuk dapat apa-apa pinjaman atau loan dari bank. Nak beli rumah tak lepas, nak buat apa-apa pun susah. Aduh, pening kepala! Namun, menurut kenyataan Menteri Perumahan…

…Di fasa pertama nya, Freeport A’famosa Outlet Village telah menjangkau kira-kira 175,000 kaki persegi dan anda boleh membeli-belah sehingga anda puas. Dengan lebih dari 80 kedai premium yang terdapat di…