…deposit tunai. Kesinambungan pekerjaan dan berapa lama anda bekerja dengan majikan adalah satu faktor penting dalam mendapatkan pinjaman yang diluluskan. Baca Lagi: CARA NAK TAHU PINJAMAN AEON MELALUI NO AKAUN

…antara soalan famous atau paling banyak yang diterima. Ramai yang berminat nak main saham, tetapi tapi tak tahu macam cara nak mula. Untuk bermula perlukan, anda perlukan akaun CDS (Central…

…buruk, ambil masa dahulu untuk tingkatkan rekod tersebut sebelum anda memohon untuk pinjaman. Ia lebih baik daripada melalui proses permohonan pinjaman kemudian ditolak kerana anda sudah tahu anda mempunyai rekod…

…sukan boleh beli prepaid jer. Sebenarnya banyak cara untuk proses penutupan akaun ASTRO ni selain melalui call. Korang boleh juga pergi terus ke kaunter customer service astro. Ada juga rakan-rakan…