…Apa cara nak beli tiket flight murah ? boleh ke aku dapat beli tiket kapal terbang murah sekarang ni… Ada ke harga tiket flight RM12? macam tak pecaya la…

Melalui Travel Agent. Kenapa kami syorkan cara ini? sebab… walaupun kadang-kadang pakej yang ditawarkan mereka mahal tapi jangan lupa mereka memiliki deal khusus dengan hotel untuk memberikan harga yang lebih…

…sukan boleh beli prepaid jer. Sebenarnya banyak cara untuk proses penutupan akaun ASTRO ni selain melalui call. Korang boleh juga pergi terus ke kaunter customer service astro. Ada juga rakan-rakan…