…Apa cara nak beli tiket flight murah ? boleh ke aku dapat beli tiket kapal terbang murah sekarang ni… Ada ke harga tiket flight RM12? macam tak pecaya la…

…Apa cara nak semak baki pinjaman kereta maybank ? Check online je boleh ke? Semak Baki Pinjaman Maybank ni sebenarnya senang je. Pada zaman serba canggih ni, banyak cara

…membeli. Jangan la lupa beli sijil simpanan premium ssp, hadiah wang tunai sehingga RM1 juta menanti anda. Menariknya boleh beli secara online. Tapi mestilah daftar dulu dengan MYBSN. Antaranya lainnya…

kereta sorong setiap hari. Dia pun tak buat UPSELL. “Kalau mahu beli apa saya jual, sila beli daripada ‘kaki-kaki’ saya.” Adakah dia sebabkan Harga Udang dimonopoli seluruh tempat berniaga? 3)…