…Apa cara nak beli tiket flight murah ? boleh ke aku dapat beli tiket kapal terbang murah sekarang ni… Ada ke harga tiket flight RM12? macam tak pecaya la…

…Apa cara nak semak baki pinjaman kereta maybank ? Check online je boleh ke? Semak Baki Pinjaman Maybank ni sebenarnya senang je. Pada zaman serba canggih ni, banyak cara

kereta sorong setiap hari. Dia pun tak buat UPSELL. “Kalau mahu beli apa saya jual, sila beli daripada ‘kaki-kaki’ saya.” Adakah dia sebabkan Harga Udang dimonopoli seluruh tempat berniaga? 3)…

…komitmen kewangan anda seperti pinjaman kereta atau bayaran balik kad kredit anda tepat pada masanya. Mulakan sikap ini sekurang-kurangnya 6 bulan sebelum anda memohon untuk pinjaman, tetapi lebih awal anda…