…Apa cara nak beli tiket flight murah ? boleh ke aku dapat beli tiket kapal terbang murah sekarang ni… Ada ke harga tiket flight RM12? macam tak pecaya la…

…untuk berjimat; tiket flight dan beli awal, dah minta cuti siap-siap. tapi tiba-tiba harga hotel pula mahal. Aduh, spoil betul. Apa caranya nak tempah hotel termurah ni? Rancang Perjalanan Anda…

…Uniknya, dia letak udangnya DALAM KERETA SORONG. Ini kita panggil �Differentiate Or Die� dalam Marketing. 2) Sebab dia jual murah daripada harga pasar sebelah. Kira, dia KILL HARGA kaw-kaw. Mungkin…

harga untuk baiki kerosakan tersebut. Antara dokumen yang perlu disertakan dalam Borang 1 adalah : 1 salinan perjanjian jual beli (SnP Agreement) 1 salinan surat penyerahan milikan kosong (vacant possesion)…