…Sebab Mengapa AEON Kredit Menolak Pemohonan Pinjaman Anda 1) Skor pemarkahan permohonan rendah Bank hari ini juga lebih cekap dan kompleks. Kebanyakan bank telah melaksanakan skor pemarkahan permohonan untuk menganalisis…

pinjaman peribadi bankbank lain di Malaysia, syarat-syarat yang dikenakan untuk personal loan AEON Credit tidak begitu ketat. Syarat-syarat pinjaman peribadi ini memudahkan pemohon untuk meminjam. Malah untuk tahun 2017, syarat-syarat…

…membuat bayaran pendahuluan lebih senang mendapatkan kelulusan pinjaman. Bayaran pendahuluan adalah sokongan kepada permohonan anda untuk membuat pinjaman bank, Semakin tinggi bayaran pendahuluan semakin mudah process kelulusan pinjaman anda. Tempahan…

…kad kredit, pihak bank tidak akan meluluskan permohonan pinjaman anda. Perkara ini sangat merugikan anda. Pihak bank adalah institusi kewangan yang terima deposit dari pelangan, dan deposit itu kemudiannya akan…

…mohon pinjaman dekat bank ni. Seorang pakar hartanah, Najib Mohamed terangkan secara terperinci bagaimana untuk memohon pinjaman perumahan di bank walaupun tiada slip gaji. Rupanya mudah je kalau ikut panduan…

…buruk akan menyukarkan kita untuk dapat apa-apa pinjaman atau loan dari bank. Nak beli rumah tak lepas, nak buat apa-apa pun susah. Aduh, pening kepala! Namun, menurut kenyataan Menteri Perumahan…

…Cara melabur Saham koperasi Bank Rakyat? Bank Rakyat pun kita boleh melabur ke? Dividen dia pulak macam mana? Rata-rata daripada kita rakyat Malaysia tahu yang saham Bank Rakyat adalah…