…Apa cara nak beli tiket flight murah ? boleh ke aku dapat beli tiket kapal terbang murah sekarang ni… Ada ke harga tiket flight RM12? macam tak pecaya la…

tiket yang dibeli lebih awal ni selalunya amat jauh lebih murah dari tiket yang anda beli lewat. Ini tidak, masa waktu puncak lah baru terhegeh-hegeh nak tempah atau book. Ha…

…Jana duit dengan Cashback? Apa benda tu? Cashback? Duit? Siapa je yang taknak, kan? Tawaran Cashback ni banyak ditawarkan di platform beli belah atas talian untuk menarik minat pengguna….

…Uniknya, dia letak udangnya DALAM KERETA SORONG. Ini kita panggil “Differentiate Or Die” dalam Marketing. 2) Sebab dia jual murah daripada harga pasar sebelah. Kira, dia KILL HARGA kaw-kaw. Mungkin…

…turun di peranti pintar (smart devices). Nak pilih broker pun macam beli barang juga, pilihlah yang anda berkenan dan sesuai dengan kemampuan dan yang paling memuaskan hati anda sebagai seorang…

…apa-apa (gurau, hehe). Semua tu adalah perkhidmatan digital. Malah, Steam yang anda gunakan untuk beli permainan video tiap-tiap kali Summer Sale (Praise Lord Gaben!!) pun adalah salah satu contoh perkhidmatan…

…Pinjaman perumahan blacklist PTPTN? Aik, boleh beli rumah? Bukan yang di blacklist PTPTN tak boleh buat apa-apa pinjaman? Polisi kerajaan Pakatan Harapan (PH) akan menetapkan peminjam yang di blacklist…