Gambar Anak Adira, Anggrek Adenan di Majlis Aqiqah Dan Cukur Jambul

Posted on 321 views
Gambar Anak Adira, Anggrek Adenan
Gambar Anak Adira, Anggrek Adenan

Meriah majlis aqikah dan cukur jambul Anggrek. Adira Suhaimi dan suaminya Datuk Red baru-baru telah mengadakan sebuah majlis Akikah dan cukur jambul untuk anak perempuan sulung mereka yang comel iaitu , Anggerik Adenan. Majlis tersebut telah diadakan dengan begitu meriah sekali di Kelab Golf Bukit Rahman Putra.

Majlis Aqiqah dan cukur jambul yang cukup indah itu turut dikongsikan oleh Adira menerusi akaun Instagram miliknya untuk tatapan para peminat dan rata-rata mata memuji kecomelan baby Anggrek dan Adira. Adira kelihatan cukup anggun dan menawan sekali ketika mengenakan baju berwarna ungu, sedondon dengan suaminya, Datuk Red dan baby Anggerik. Majlis Aqiqah dan cukur jambul tersebut telah dimeriahkan lagi dengan kehadiran ahli-ahli keluarga, sanak saudara dan rakan-rakan rapat yang mengenali mereka. Pada majlis tersebut baby Anggrek kelihatan cukup comel sekali. Dikongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Aqiqah Dan Cukur Jambul Anggerik Anak Adira untuk tatapan anda;

Penyanyi Siti Adira Bt. Suhaimi atau lebih popular sebagai Adira selamat melahirkan anak perempuan dinamakan Anggrek pada 10 March 2017 jam 10:04 minit malam pada Jumaat. Perkara itu disahkan oleh penyanyi yang berasal dari Ranau melalui laman sosial Instagram dengan memuatnaik gambar seorang bayi perempuan. Terdahulu nama Anggerik itu telah dipilih lebih awal selepas keputusan imbasan jantina bayi yang bakal dilahirkannya. “Nama pun saya sudah pilih iaitu Anggrek, saya suka nama klasik seperti ini kerana ia tidak terlalu panjang sehingga ‘berbelit’ lidah nak sebut,” katanya ketika berkongsi jantina anaknya dengan media pada Februari lalu.

Sumber: IG adira.suhaimi / Offical Photografer imagestore.co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.