Dapatkan 5 Simkad Mobile Unifi 20GB Data Percuma

Posted on 87 views

Dapatkan 5 Simkad Mobile Unifi bersama 20GB data Percuma Dari Telekom Malaysia bermula 24 Januari sehingga 31 March tertakluk kepada satu juta keping Simkad Mobile Unifi. Promosi Unifi Mobile ini khas untuk semua semasa pelancaran sahaja. Lepas ini sesiapa yang nak dapatkan Sim Mobile Unifi kena bayar RM 10.

Dengan Tema #BEBAS, anda tidak perlu risau dengan tempoh masa langganan kerana katanya Mobile Unifi ini tiada tamat tempoh. Apa lagi Geng, sila ambik kesempatan sementara boleh dapat simkad percuma dari TM ni. Boleh test-test mana tahu sesuai dengan keinginan anda.

Dapatkan 5 Simkad Mobile Unifi Percuma

Bagaimana Nak Dapat 5 Simkad Mobile Unifi Percuma ini?

Caranya nak dapatkan sim mobile unifi percuma ni memang mudah sangat. Apa yang penting anda download dulu aplikasi Unifi Mobile App Store atau Google Play di smartphone anda. Ikut langkah seperti di video bawah ini yang dikongsi dari channel Youtube Nurulhayati Ramli :

Ingat sementara sim mobile unifi ini masih percuma anda boleh cuba merasa pengalaman bagaimana ianya serasi dengan anda. Diingatkan sebelum isi penuh pemohonan sila semak coverage kawasan liputan. Kalau tak sia-sia anda terima simkad tapi tak boleh guna pulak. Jangan lupa juga, kalau nak percuma 100% sila ambil sendiri sim di TM Point yang terdekat. Sila semak senari TM Point yang anda boleh tuntut sim tersebut. Kalau nak diposkan pun boleh tapi kena bayar la RM 10.60 sahaja. Ingat sekarang ramai sangat orang yang datang ke TM Point untuk tuntut Simcad. Aku pun kena tunggu 3 jam baru dapat simkad … penat oii.

Untuk pelan mereka pula, tidak dapat dipastikan lagi harga asas utnuk pelan panggilan, data dan SMS dan tidak dinyatakan di laman sesawang mereka. Namun, pelan tambahan data panggilan & SMS pula adalah seperti berikut:

Dapatkan 5 Simkad Mobile Unifi Percuma

Pelan data tambahan mobile unifi

8GB (4GB LTE + 4GB 3G/LTE) pada harga RM50
4GB (2GB LTE + 2GB 3G/LTE) pada harga RM30
2GB (1GB LTE + 1GB 3G/LTE) pada harga RM15
1GB internet asas (1GB 3G/LTE) pada harga RM13

Pelan panggilan & SMS tambahan mobile unifi

200 minit + 200 SMS untuk RM30
60 minit + 60 SMS untuk RM10

Pelan panggilan mereka akan dicaj dengan setiap blok 60 saat/1 minit dan untuk masa terhad, Unifi Mobile akan memberi 20GB data LTE secara percuma selepas talian anda diaktifkan. Yuran pendaftaran juga tidak akan dikenakan sebarang kos dalam tempoh promosi kali ini. Untuk maklumat lanjut, boleh layari Unifi Mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.