Apa Fazura Buat di Tempat Banjir Ini? Lihat 3 Gambar Fazura Ini Yang Kini Mula Viral

Posted on 558 views

Apa Fazura Buat di sini???. Hebatnya Fazura berada dimana-mana sahaja. Mungkin dia sedang membantu mangsa banjir yang memerlukan bantuan. Baik sungguh peribadi beliau.

Tapi benarkah wanita tersebut fazura? Persik rupanya yang sama dan hampir dangan miss Fazura. Pihak kami mula membuat kaji selidik lebih mendalam. Benar… ternyata itu bukan dia. Habis siapa gadis cantik gebu ini? Baca lebih lanjut.

Gambar Fazura bertudung

Wanita berparas cantik dan berkulit putih di tengah-tengah banjir yang berlaku di Pasuruan, Jawa Timur,ini ternyata bukan FAZURA. Mati-mati ingat fazura kan. Wajah ganis ini tiba-tiba menjadi viral di media sosial Indonesia dan menjadi buah perbincangan netizen. Jadi siapa dia sebenarnya?

Mari kita kenali beliau. Yuk (bahasa indonesia pulak..hahaha)

Foto-foto seorang wanita berparas cantik dan berkulit putih di tengah-tengah banjir di Pasuruan, Jawa Timur, mendadak viral di medsos dan jadi perbincangan netizen. Lantas siapakah sosok wanita cantik itu?

Gambar yang diambil dari pelbagai sumber terpecaya seantero dunia media sosial ini bernama Nur Aini Wulandaru. Lebih mesra dipanggil Wulan oleh sahabatnya. Gambar yang terlihat Nur Aini ini bercengkarama didalam banjir sambil tersenyum pose menarik. Nak belakon sinitron ke apa dia ni?

Buat anda yang rasa dah terjatuh cinta pandang kali pertama, bolehlah ke Desa Kedawung, Kecamatan Grati, Kabupaten Pasuruan. Di situlah dia tinggal. Ada berani ke?

Nur Aini ini masih muda belia, bak kata orang tua-tua masih “merecik hawau” (ini kata orang Melaka). Semasa gambar ini diambil katanya dia sedang membantu kakak iparnya. Betul la kan masa-masa banjir ni banyak barang yang hendak di kemas.

(Foto: Twitter/@firrywahid)

Dia amat terkejut kerana tiba-tiba menjadi viral bak artis Indonesia lainnya. Yang peliknya dia tak sangka kini udah popular jugak di Malaysia. Katanya kalau nak di beri tawaran berlakon dia terima… (ayat ini tipu aje.. bagi sedap korang baca..kan..kan)

Yang peliknya kina ramai pulak yang kata kenal dengan Wulan ni. Sampaikan pemain filem dan pengarah Dennis Adhiswara pun kata Wulan ni kawan baik dia.. hahaha. Macam-macam la .. lawa je semua kata kawan..kan..kan.

Wulan merupakan pelajar Jurusan Kimia Universiti Negeri Malang. Tapi yang paling Malanggg.. nya.. dia dah bernikah. Baru saja bernikah. Alamak tutup buku la nak kenal.

Maaf la semua wanita cantik bernama Wulan ini sudah bernikah. Pantang nampak dahi licin laju kau bacakan.. hahahaha. Gurau-gurau.

Lebih Berita dan Cerita Viral Seterusnya, Sila Klik Gambar Kotak Di Bawah, Ada lebih Banyak Gambar dan Cerita Viral Artis dan Masyarakat Untuk Anda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.