Biodata Zahirah Macwilson Lengkap Dan Gambar Hot Terkini

Posted on

Siapa tak kenal dengan pelakon cantik iaitu Zahirah Macwilson. Namun disebalik nama pelakon Zahirah MacWilson ni mesti orang pikir dia ni muka ada iras-iras orang putih, yelah kan kalau dah nama orang putih sikit dan orangnya pun kacukan orang putih juga merupakan kacukan Australia-Malaysia.

Zahirah adalah seorang pelakon yang baru berjinak dalam bidang lakonan.Tapi yang bestnya Zahirah MacWilson ni anak kepada bekas penyampai tv3 iaitu Zainol Johari MacWilson , kalau nak tahu Zahirah ni pada mulanya tidak menetap di malaysia sebab dia dan keluarga dia sebenarnya menetap di Perth, Australia selepas lama menetap di United Kingdom.

Holding on to the last bit of humanity. Smile.

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Biodata Penuh Zahirah Macwilson:

■ Nama Penuh: Nur Zahirah Binti Zainol Johari Macwilson
■ Nama Panggilan: Zahirah Macwilson
■ Tarikh Lahir: 1 Februari 1995
■ Umur: 22 (2017)
■ Asal: Alor Setar, Kedah
■ Kerjaya: Model, Pelakon
■ Pendidikan: Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia, Universiti Curtin, Australia
■ Drama: Dunia Generasi Baru, Mencintaiku, Demi Cinta Ain (2016), Cucu Tokey Beras
■ Telefilem: DORM, Oh Speak English Please
Laman Sosial:
■ Facebook: http://ift.tt/2fUWFjE
■ Twitter: https://twitter.com/zahirahmac
■ Instagram: http://ift.tt/2fUYM7d

Gambar Hot Zahirah Macwilson

Name a destination you would like to visit? ?? #pokerface ?? @zahra_macwilson

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

I would love to tell you that I workout, but then I’d be lying.

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Home ?????? Nobody can take away this feeling .. #PerthBound #Priceless @laikhamacwilson

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

?? #Raya #Loveira

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.